Elazığ Havadis

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sokağa çıkma kısıtlaması başladı, Elazığ sessizliğe büründü

ÜLKE GENELİNDE OLDUĞU GİBİ ELAZIĞ’DA DA SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASININ İKİNCİ HAFTASINDA CADDE VE SOKAKLAR BOŞ KALDI

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Sokağa çıkma kısıtlaması başladı, Elazığ sessizliğe büründü
87 views
28 Kasım 2020 - 21:20
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ’da da sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci haftasında cadde ve sokaklar boş kaldı.

İçişleri Bakanlığının geçen hafta korona virüs tedbirleri kapsamında yayınladığı genelge kapsamında getirilen kısıtlamalar devam ediyor. Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ’da da saat 20.00 itibariyle kent merkeziyle birlikte tüm sokaklar sessizliğe büründü. İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kent genelinde denetimlere başladı.

Kent merkezinde yaya devriye de bulunan polis ekipleri, cadde üzerinde nadiren karşılaştıkları şahısları kontrol etti.Kontrollerde herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, çıkanların zorunlu olarak iş gereği dışarda olduğu belirlendi.

Uygulamaların kısıtlama bitene kadar devam edeceği kaydedildi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.